Malzemeler
1 su bardağı yoğurt
1/2 su bardağı sıvı yağ
1/2 su bardağı erimiş tereyağı
1/2 su bardağı su
1 paket kabartma tozu
tuz
un
İç malzeme
3-4 adet taze soğan
4-5 diş sarmısak
1 adet domates
2 adet biber
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı karabiber
tuz
pulbiber
kıyma
biraz su
Yapılışı
Hamur malzemeleri karıştırılır. İkiye bölünüp tepsi büyüklüğünde açılır. Ara malzeme konur, diğer hamur da açılıp üstüne kapatılır.
Ellerine sağlık Sevgili Ebru. Margarin yerine tereyağ kullanılsa daha sağlıklı ve güzel olur bence. sevgimle.
YanıtlaSilAslıhancım aslında çok dikkat ederim, margarin kelimesine pek rastlanmaz benim bloğumda. Evimde de mutlaka tereyağı kullanırım. Bu tarifi arkadaşım yapmış. Hazır elime yazılı verince de margarin olarak geçirmişim. Hatırlattığın için teşekkürler. Düzeltiyorum. Sevgiler.
YanıtlaSilSağolasın =)
YanıtlaSil