Bu tarifin tek tek malzemelerini yazmayacağım. Anneciğimin yaptığı çok güzel bir tarif.
Fotoğraflardaki de annemin marifetli elleri.
Ekmek hamuru yoğrulur( Un, su, tuz, maya ile. Yağ eklemeyin.)
Tepsiye bir miktar çiçek yağı dökün. Mayalanan hamurdan bir parça alıp ellerinizle yağda açın.
İstediğiniz iç malzemeyi koyun.
İki tarafından kapatın.
Bıçakla kesin.
Dik olarak tepsiye dizin.
Üzerine 1 paket krema döküp, 180 C ısıtılmış fırında üstü kızarana dek pişirin. İçlerine krema sızıyor. Çok güzel bir tat veriyor. Her biri yumuşacık oluyor.
MERHABALAR
YanıtlaSilSİZİ YENİ KEŞFETTİM
VERDİĞİNİZ TARİFDE ÇOK SEVDİĞİM BİR LEZZETTTİR
BENDE BEKLERİM
HAYIRLI RAMAZANLAR